“Miksi tehdä millään muulla tavalla?”

Näin ajatteliin katsoessani juuri syntynyttä kolmen päivän konferenssiohjelmaa. Tämä tapahtui vuonna 2011 Baltimoressa, ja se oli kolmas kokemukseni open space -konferenssista.

Tämä täysin itseohjautuva menetelmä laajensi näkemiäni mahdollisuuksia yhdessä luomisesta. “Mieti mitä tapahtuu, kun tämä tulee kouluihin, firmoihin, yhdistyksiin ...” Jollet kokenut open spacea, sinulla on edessäsi jotain kivaa.

Mitä Open SPace tarkoittaa?

Open space -konferenssissa osallistujat ovat vastuussa sisällöstä – kuka tahansa voi ehdottaa ja vetää session. Jännää, tiedän. Kuten puutarhanhoidossa open spacen työn suurin osa on suotuisan ympäristön valmistelussa ja ylläpidossa, minkä seurauksena hedelmä ilmestyy. Myös siksi yrityksessä open space -tapahtuma toimii silloin kun pomo seisoo sen takana.

Sunnitellessamme tapahtumaa ohjaan teitä kutsun luomisessa, valmistelen itse konferenssitilaa ja konferenssin aikana toimin fasilitoijana. Tällöin koko tiiminne voi osallistua täysillä.

Kuinka kauan konferenssi kestää?

Puoli päivää riittää kokemuksen saamiseen. Päivä on paras. Kaksi päivää vielä parempi.

Mikä on lopputulema?

1. Aloitteiden ja ideoiden yhteenveto

2. Syvempi kokemus yhteydestä
Näette konferenssin aikana luultavasti toisenne välittämässä ja ottamassa pieniä riskejä. Sitä on vaikeaa olla kunnioittamatta, mikä on positiivista kaikilla olemisen ja suorittamisen tasoilla.

3. Uusia taitoja
Osaatte jatkossa vetää itseohjautuvia tapahtumia työpaikallanne ja muualla.

Mitä teemme jos kiinnostaa?

Voit kutsua minut kahville, niin kerron lisää, yhteystiedot alempana. Jos vastaat allaolevaan kysymykseen otan sinuun yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse toiveesi mukaan.

Yhteyslomake

THOMAS PERRET
open space –fasilitoija

puhelin: +358 40 502 0613
sähköposti: thomas [at] dooning.fi

Puhun suomea, ruotsia ja englantia.

bänk_slovenien.jpg

Minusta

Olen Thomas ja rakastan konferensseja. Open space -konferenssit ovat mielestäni kaikkein parhaita, voisin asua open space -konferenssissa. Haluan, että kaikilla on mahdollisuus kokea open space ja toivon, että Suomesta tulee vielä jonain päivänä maa, jossa open space -menetelmä on kaikille tuttu.

Tasa-arvo on arvojeni keskiössä. Vapaus ja vastuu ovat minulle kolikon kaksi puolta – jos saan itse päättää asioista, tunnen olevani päätöksistä vastuussa kuin itsestään. 

visio

Ihmisiä, joiden on mahdoton olla tanssimatta töissä

Tehtävä

Tuen edistystä luottamisen ja tukevien ympäristöjen avulla